BKK

BKK Titan Diver+ krok med spinnare 2 st/pkt #12/0

159 kr
I lager    Sponsrad länk för Happy Angler

BKK Titan Diver+ är BKK Titan-krokseriens flaggskepp! Den har låsningsfjäder, SS-ytbeläggning, smidd kolstålskonstruktion och BKK:s revolutionerande och snabba viktteknik. Extravikten kan snabbt och enkelt bytas till en annan så att du kan justera hur ditt bete simmar. Vikten har också en fästpunkt för den medföljande extraspinnaren!
• BKK Titan Diver+ levereras med utbytbara vikter enligt följande:
8/0 8g/12g
10/0 12g/18g
12/0 12g/18g
14/0 18g/24g
16/0 24g/32g
• Löstagbar spinnare medföljer
• Kroken har en låsningsfjäder så att betet hålls extra bra på plats
• En justerbar silikonstoppare håller betet på plats när du kastar, men tillåter en effektiv krokning
• Mycket bra val exempelvis för gäddfiske!
• SS - SUPERSLIDE-ytbeläggning. Denna polytetrafluoreten-beläggning (PTFE) förbättrar krokens genomträngningsförmåga tack vare lägre friktion. Enkelt sagt förbättrar den krokningsprocenten avsevärt och minskar behovet av kraft i krokningen. PTFE-behandlingen förebygger också korrosion
• Smitt kolstål

BKK fick sin början i Poyang i Kina år 1856. Familjen Zhans 16-åriga son tillverkade då BKK:s första krok för att hjälpa de lokala fiskarna att få mer fisk. I dag har BKK en fabrik som sysselsätter cirka 600 anställda samt kontor i Japan och Shanghai. Passionen för fiske driver BKK till ekologisk produktutveckling och tusentals fiskare jorden runt litar på den passionen!

Från och med 1957 har det japanska priset Good Design Award beviljats för de mest innovativa designerna i olika branscher. BKK är det första varumärket inom fiske som beviljats priset.

BKK Titan Diver+ krok med spinnare 2 st/pkt #12/0 finns i kategorin Fiske - Fisketillbehör - Krokar och riggar. BKK är ett av våra märken som säljs direkt av Happy Angler.

Läs mer…