Dexter

Illex Dexter Shad 34 cm fiskjigg Rudd

169 kr
I lager    Sponsrad länk för Happy Angler

En finsk legend är här igen!! Illex Dexter Shad 34cm fiskjiggen är ett oslagbart storgäddsbete. Dexter Shad 340 designades ursprungligen enkom för den finska marknaden. Dexter Shad 340 är storebror till den ytterst välfiskande 250-modellen och massivare än sin lillebror i alla avseenden! Utöver sin fantastiska storlek som lockar storgäddor har Dexter Shad 340 också andra egenskaper som lämpar sig just för storgäddsfiske. Dexter Shad 340 är gjord av en extra mjuk gummiblandning, välkänd från andra modeller, som ger shaden en ytterst känslig och lockande gång. Dexter Shad 340:s profil och stjärtens form gör att den rör sig fint och retsamt gungande redan i låg hastighet. Dexter Shad 340 är också utrustad med NITRO BOOSTER-ämne som doftar skaldjur. Om du är ute efter en riktig skrytgädda kan du inte förbise Dexter Shad 340!
Eftersom den rullande gången funkar redan i helt långsam fart är betet ypperligt vår och höst när vattnet är som kallast och fisket kräver tålamod och långsamma rörelser.
Betet väger 149 gram, så det är lättare än man skulle tro med tanke på storleken och går bra att kasta också med lättare gäddspön.
Dexter Shad 340 är tillverkat av ett mjukt men förvånansvärt hållbart material. Även om betet får hack av gäddornas vassa tänder går det inte sönder utan bevarar sin form och vackra gång länge. Det mjuka materialet i kombination med den rejäla storleken ger en trevlig avslappnad gång - nästan hypnotiskt vacker att se på i klart vatten vid långsam invevning!
• Legendariskt storfiskbete
• Fina detaljrika färger
• Lugn gungande rörelse som lockar storgäddor
• Realistiska ögon
• Mjuk men hållbar gummiblandning
• Behandlad med NITRO BOOSTER-ämne som doftar skaldjur

Illex Dexter Shad 34 cm fiskjigg Rudd finns i kategorin Fiske - Beten och drag - Gäddjiggar och gäddshadar. Dexter är ett av våra märken som säljs direkt av Happy Angler.

Läs mer…