Lowrance

Lowrance SplitShot HD givare

1 639 kr
I lager    Sponsrad länk för Happy Angler

Lowrance SplitShot HD givare ger en ny generations precision till ditt fiske. SplitShot HD-givaren är designad för att revolutionera ditt sätt att se och uppleva undervattensvärlden med dina Lowrance Eagle-enheter. Med denna akterspegelgivare utökar du ditt sonarområde och hittar fisk samt deras gömställen snabbare och mer effektivt än tidigare. SplitShot HD kombinerar en bredvinklig, högfrekvent CHIRP-ekolod som dubblar räckvidden jämfört med traditionella ekolod, samt DownScan Imaging-funktionen som erbjuder kristallklara vyerna av det undervattenslivet.
Viktiga funktioner:
• Förbättrad Version: Ny och förbättrad SplitShot-givare ger dig avancerade funktioner och prestanda.
• Hög CHIRP/200 kHz & DownScan Imaging (455/800 kHz): Mångsidigt stöd för olika frekvenser ger en exakt och klar vy under vatten, förbättrar upptäckt av fisk och strukturer.
• Bredvinklig CHIRP: Dubblar räckvidden jämfört med de flesta ekolod, utvidgar ditt utforskningsområde och möjliggör mer effektivt fiske.
• Inbyggd temperatursensor: Exakt temperaturmätning förbättrar ekolodets prestanda och ger värdefull information om vattenförhållandena.
Lowrance SplitShot HD-givaren är designad för dem som vill ha mer från sitt fiske: mer exakta vyer, bredare sonarområden och kraftfullare verktyg för att utforska den undervattensvärlden. Den är ett idealiskt val för fiskare som vill utnyttja den senaste teknikinnovationen för att få en fördel på vattnet.

Lowrance SplitShot HD givare finns i kategorin Båtelektronik - Ekolod och pimpelgivare. Lowrance är ett av våra märken som säljs direkt av Happy Angler.

Läs mer…