Shimano

Shimano Sedona FJ haspelrulle 2500

829 kr
I lager    Sponsrad länk för Happy Angler

Shimano Sedona FJ-haspelrullen är tillverkad med tanke på hållbarhet och prestanda och är ett utmärkt val för både nybörjare och erfarna fiskare. Kroppen och rotorn är tillverkade i högklasigt XT-7-material, som utgör en lätt men stark bas. Sedona FJ lämpar sig särskilt för sötvattensfiske och lätt kustfiske.
När du vrider på Sedonas vev märker du hur smidig, ljudlös och kraftig den är, även när du har en trilskande fisk på kroken. Det är tack vare Hagane Gear- och SilentDrive-teknologierna.
En av rullens utmärkande egenskaper är det jämna och pälitliga bromssystemet. Frambromsen ger ett jämnt tryck, vilket förbättrar krokningen och gör det lättare att ta in fisken utan att linan går av och utan att motståndet blir för hårt.
• Hagane-maskineriet är avsett att klara ständig användning och hård belastning
• Silentdrive-teknologin ger en mycket jämn och tyst rotation
• Den lätta XT.7G-kroppen erbjuder optimal balans och minskar tröttheten
• G Free Body-teknologin är utvecklad för att föra rullens tyngdpunkt närmare spöhandtaget. Att tyngdpunkten kommer närmare fiskarens hand gör det bekvämare att kasta och handen blir mindre trött.
• AR-C-spolen i aluminium är designad så att kastandet ska bli jämnt och exakt
• Varispeed II-linuppläggningen förbättrar linkontrollen
• Anti Reverse-funktionen hindrar spolen från att rotera bakåt
Utöver att Shimano Sedona har god prestanda så är den också estetiskt angenäm. Rullen är snyggt formad och färgen är silver med lätta guldfärgade detaljer - den är alltså inte bara ett effektivt redskap utan dessutom ett stiligt tillägg i din fiskeutrustning.

Shimano Sedona FJ haspelrulle 2500 finns i kategorin Fiske - Rullar - Haspelrullar. Shimano är ett av våra märken som säljs direkt av Happy Angler.

Läs mer…